Vliegtuigradar24: dé manier om vluchten te volgen

Op  Vliegtuigradar24 kun je ontzettend eenvoudig alle vluchten ter wereld volgen. Je kunt op ieder moment van de dag elk gewenst vliegtuig dat op dat moment vliegt volgen. Zolang je over een vluchtnummer beschikt kun je op de live radar jouw vlucht volgen. De naam zegt het al, de vliegtuigradar is 24 uur per dag live! Heb je geen vluchtnummer? Geen probleem. Ook dan kan het leuk zijn om eens rond te kijken op vliegtuigradar24. Klik gewoon een vliegtuig aan en je ziet direct de afkomst en de bestemming van dat toestel. Op de homepage staat de radar standaard ingesteld op het luchtruim van Nederland, maar je bent vrij om over de rest van de wereld rond te kijken. Zolang je een vluchtnummer hebt kun je op ieder moment iedere vlucht volgen. Je kunt verder in en uitzoomen om een mooi overzicht te krijgen van al het wereldwijde vluchtverkeer!

 

 Welke informatie zie je per vlucht?

 

Zoals eerder genoemd kun je precies zien waar de vlucht vandaan komt en de bestemming waar het toestel naartoe vliegt. Maar dat is nog lang niet alles! Je ziet ook van welke maatschappij het toestel is, hoe laat het toestel is vertrokken en wat de geschatte aankomsttijd van het toestel is. Ook zie je de afstand die het vliegtuig op dat moment tijdens de vlucht heeft afgelegd. Tenslotte zijn ook de locatie in lengte en breedtegraad weergegeven en staat de vlieghoogte er vermeld. Een aantal dingen, zoals de snelheid van het vliegtuig, kun je alleen zien met een betaalde account. Dit kun je zien vanaf 2,45 dollar per maand of 24,50 dollar per jaar.

 

 Mensen oppikken? Vliegtuigradar24 checken!

 

Heb je beloofd om een collega, vrienden of familie op te pikken bij de luchthaven? Check voor vertrek even de vliegtuigradar. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan, wanneer een vlucht vertraging op loopt. Voorkom dat je een paar uur voor niets staat te wachten op het vliegveld en controleer de aankomsttijd even. Vraag dus altijd van tevoren aan de persoon die je moet ophalen zijn vluchtgegevens. Bespaart een hoop frustratie!