Veilig Luchthaven Parkeren – Een Parkeer en Autobeveiliging Gids

Hoewel op de drukste luchthavens van Nederland veiligheidsmaatregelen zijn getroffen, wagen sommige criminelen zich toch aan een brede selectie doelwitten. Parkeren op het vliegveld is een van de kleine taken die de meesten van ons moeten doen voordat we naar het vliegveld gaan. Hoewel parkeerbedrijven hun eigen veiligheidsmaatregelen hebben, moeten ook wij ons steentje bijdragen aan de beveiliging van de auto.

 

Op en naast de luchthaven parkeren

 

Het maakt niet uit welke luchthaven parkeerbedrijf je besluit te boeken ze hebben allemaal een beveiligde parkeerplaats. Deze bedrijven worden ook gecontroleerd door de luchthaven eigenaars om ervoor te zorgen dat de passagiers probleemloos kunnen reizen. Alle luchthaven parkeerbedrijven hebben hun eigen veiligheidsmaatregelen voor hun klanten.

 

De snelste manier om te zoeken naar de veiligheidsmaatregelen van parkeerbedrijven is online. Deze bedrijven hebben websites die uitgebreide informatie over hun diensten  aanbieden. Ook al heb je misschien een goede deal te pakken, zorg ervoor dat het parkeerbedrijf veiligheidsmaatregelen voor je auto heeft. Er zijn veel goedkope parkeeraanbiedingen op het internet, dus zorg ervoor dat je een veilig onderkomen voor je auto kunt krijgen.

 

De gebruikelijke veiligheidsmaatregelen zijn CCTV bewakingscamera’s, goed verlicht, bemand 24 uur per dag het hele jaar door met omheiningen. Reizigers hebben ook de mogelijkheid om een overdekte parkeerplaats te boeken. Chauffeursdiensten hebben ook hun eigen veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat je auto aan de verkeerde persoon wordt overhandigd. Chauffeurs hebben een vorm van identificatie bij zich die beschreven staat in de routebeschrijving die het bedrijf naar je stuurt. Je auto gaat naar een opslagruimte die ook beveiligd is en bewaakt wordt terwijl je weg bent.

 

Als je online of via de telefoon niet overtuigd bent, dan kun je het beste een bezoek brengen om zelf een kijkje te nemen. Een werknemer zal niet aarzelen om je de kans te geven rond te kijken als ze vertrouwen hebben in de veiligheidsmaatregelen van hun bedrijf. Als je geen tijd hebt om naar het parkeerterrein te gaan, praat dan met vrienden die het al eerder hebben gedaan. Goede parkeerbedrijven worden meestal door mond-tot-mondreclame verspreid.

 

Reizigers hoeven zich geen zorgen te maken, want het is gemakkelijk om een beveiligde parkeerplaats bij de luchthaven te krijgen. De beveiliging van het parkeerbedrijf en je eigen bijdrage zorgen voor goede maatregelen om eventuele dieven af te weren.

Eazzypark – lang parkeren Eindhoven airport