Vakantie in een bungalow in de Ardennen

Vakantie in een bungalow in de Ardennen

Een bungalow in de Ardennen staat garant voor een fijne vakantie De vakantiebungalows zijn gezellige en comfortabele vakantieadressen waar u alles vindt wat u nodig heeft voor een prettig verblijf. Het is een bijzonder gebied waardoor het vele mogelijkheden biedt voor een cultuurvakantie vanuit een bungalow in de Ardennen dankzij de historie, voor een actieve vakantie dankzij het geweldige natuurlijke landschap.

In de Amblèvevallei in het landschap van de Ardennen vindt u het attractiepark Plopsa Coo en de grotten Han en de watervallen van Coo, zij vormen een geweldige familievakantiebestemming vanuit de bungalows in de Ardennen. Plopsa Coo biedt diverse attracties zoals waterattracties maar ook een wildpark en een speeltuin voor de kleinere. De watervallen van Coo zijn een geschenk van de natuur, net buiten het attractiepark.

Vanuit de vakantiebungalow in de Ardennen mag u de grotten van Han niet vergeten, schitterende druipsteengrotten met een Europese bekendheid vanwege de schoonheid en omvang. Een rondwandeling en een boottocht is hier ook mogelijk vanuit de bungalows in de Ardennen. Deze mix van natuur en cultuur en actie is heel normaal tijdens een vakantieverblijf in een bungalow in de Ardennen.

Een cultuurvakantie vanuit een bungalow in de Ardennen is geweldig

Als u wilt genieten van een cultuurvakantie, kies dan voor een bungalow in de Ardennnen. Al denkt u al snel aan de survivaltochten in de Ardennen, de cultuurvakantie vanuit een bungalow in de Ardennen is rijk gevuld. Ovifat is een dorp binnen het natuurreservaat de Hoge Venen, eenvoudig te bereiken vanuit een bungalow in de Ardennen.

Daar vindt u de burcht Reinhardstein op een rotspunt uitkijkend op de rivier de Warche, schitterende locatie en een prachtig historisch monument om te bezoeken vanuit de vakantiebungalows in de Ardennen. Bastenaken met het Bastogne historische centrum op de Mardassonheuvel is een belangrijk historisch monument gerelateerd aan de oorlog in 1944, zeer de moeite waard om rond te kijken vanuit de bungalow in de Ardennen evenals de stad zelf met de mooie historische gebouwen.

De dagexcursies vanuit de bungalows in de Ardennen zijn gezellige familievakanties. Het bezoek aan het kasteel in Bouillon uit de 8e eeuw is daar een mooi voorbeeld van, het kasteel werd ooit verkocht voor drie gouden marken en 1300 zilverenmark. Ontdek de omgeving vanuit een bungalow in de Ardennen.

Een actieve vakantie in de Ardennen is een avontuur voor jong en oud

Een actieve vakantie vanuit een bungalow in de Ardennen is een avontuur voor jong en oud. Zowel een avontuurlijke mountainbiketocht als een ontspannen wandel- of fietsvakantie in de natuur kunt u hier aantreffen tijdens uw verblijf in een bungalow in de Ardennen.

Als u actie en avontuur wilt op de mountainbike, ga dan naar Houffalize, de Belgische hoofdstad van de mountainbikers. De bergen op en af kunt u zich uitleven op de prachtige routes die er liggen, dankzij de wereldkampioenschappen mountainbiken die er jarenlang gehouden werden.

De bungalow in de Ardennen is een prima rustpunt aan het einde van de dag met douche, terras en barbecue. De survivaltochten bij La Roche en Ardenne zijn wereldberoemd, met mogelijkheden voor mountainbiken, kajakken en parasailing en abseilen te midden van een prachtig stuk natuur, voor de sportliefhebbers is dit maximaal genieten vanuit de vakantiebungalows in de Ardennen.

De ontspannen wandel- en fietsvakantie vindt u in alle soorten en maten vanuit uw bungalow in de Ardennen, de Voerstreek is een prachtige locatie hiervoor. Jong en oud zal genieten van deze actieve vakantie vanuit de vakantiebungalow in de Ardennen.

Tip: Ben je van plan om met de hond op vakantie te gaan? En wil je lekker uitwaaien aan de Hollandse kust? Kijk dan eens op Vakantiehuis Cadzand met hond