Redenen om een jacuzzi in je tuin te plaatsen

Om een jacuzzi of spa in je tuin te plaatsen kun je wel honderd redenen bedenken. Wanneer je er één hebt aangeschaft ga je al die redenen een voor een ontdekken. Indien je de intentie hebt om er een aan te schaffen, ga je best eerst op zoek naar documentatie en informatie. Wanneer je alles goed overwogen hebt ga je zien dat een Elite Spa van Elite Wellness zoveel meer is dan een bak met warm water om in te chillen.

Helend water

Aangezien de mens voor minstens 50% uit water bestaat, is het voor je lichaam een natuurlijke omgeving. Omdat de meeste ziekte en kwalen worden veroorzaakt door stress, zal het warme water reducerend en helend werken op spanningen en overbelasting van je stresssysteem. Zelfs in het oude Griekenland wist men dat bruisend warm water een prima remedie was tegen verschillende kwaaltjes.

Geef je immuunsysteem een boost

Gewichtloosheid, warm water massage en het verminderen van stress werkt ook stimulerend op het immuunsysteem. De endorfines die vrijkomen zorgen ervoor dat pijn vermindert en het aantal witte bloedcellen verhoogt waardoor je minder vatbaar bent voor ziekten.

Goed voor spieren en botten

Regelmatig een duik nemen in een Elite Spa van Elite Wellness werkt ook positief in op je botten en spieren. De jets zorgen niet alleen voor een ontspannende massage, die zorgt voor een betere bloeddoorstroming, maar ook voor het sneller genezen van blessures. Ook ga je merken dat rug- en nekklachten minder zullen zijn na een tijdje in het heerlijk warme water.

Water verbindt

Indien je toe bent aan ‘me-time’ zal je gewaarworden dat je, in een Elite Spa van Elite Wellness, meer tot jezelf komt. Vooral wanneer de jacuzzi in de tuin staat op een rustig plekje ga je ervaren dat je makkelijker tot jezelf komt in het warme water. Nodig je iemand uit om samen te genieten, dan ervaar je dat de verbinding in de spa intenser is dan erbuiten. Dit komt omdat water een goede geleider is voor trilling en emoties. Je zult merken dat gesprekken voeren in een spa vaak meer diepgang krijgen en dat je je sneller verbonden zult voelen met de ander.